GOOGLE MIJN BEDRIJF EN BRANDING VOOR OPKOMENDE ONDERNEMING

Ik ben van plan om een pizzeria te gaan beginnen in regio Rotterdam Rijnmond, nu wil ik wel graag dat alles snel is geregeld voordat ik “open” ga Daarom leek het mij verstandig om op zoek te gaan naar iemand die mij daarbij kan helpen. Ik hoorde van een online marketing strategie google mijn bedrijf. Ik denk dat veel mensen wel weten wat dat is. Het is namelijk dat rechter vierkantje als je een bedrijf opzoekt. 

Ik wilde graag wat klanten werven en zo begon ik dus mijn zoektocht naar een online marketingbedrijf. Eindstand vond ik een online marketing bureau in de omgeving van Rotterdam het bedrijf heette Online Infinity, ze wilden mij graag helpen met mijn idee, ik kon er snel terecht en dat was fijn want er zit best haast achter. 

Ze hielpen mij bij de branding van mijn bedrijf, ik maakte duidelijk dat ik sowieso de kleuren rood en groen wilden, ze hielden hier rekening mee en kwamen al snel met schetsen. Ik was erg verrast, en daarmee bedoel ik te zeggen positief verrast. Zij leverde uitstekende resultaten en hiermee kon ik mijn familie, en mij hartstikke blij mee maken. 

Tot op de dag van vandaag heb ik nog contact t met online Infinity, als iemand in mijn omgeving op zoek is naar een online marketing bureau kunnen jullie al raden wie ik aanraad. ze hebben me onwijs geholpen met branding, maar ook met google mijn bedrijf! 

online-infinity.nl